Valborgs recept


Hej på er!
Som sagt! Nu är det högsäsong för grillning och här kommer ett recept på kyckling på Valborgsmässoafton.
Smaklig måltid och trevlig helg!
Nisse



GRILLADE KYCKLINGBEN

Marinad av sweet Chilisås, soya, pressad vitlök, olja, chilipeppar ocg svartpeppar

Gör marinaden i en plastpåse, lägg frysta/färska kycklingben i marinaden och låt ligga kallt i ett par timmar. Skaka om påsen några gånger.

När kycklingen är färdiggrillad rulla den i sesamfrön.


Glad Påsk!

Kära gäster!
Vi önskar er alla en härlig påsk
Lasse och Anders


Peter Glader. En hemlig gäst med en hemlig kunskap!



Hej!

Jag heter Peter Glader och till vardags arbetar jag som personalsekreterare på KLK i Alingsås Kommun. Som medlem i Hemliga Gästers Sällskap kan jag informera dig om att jag har ett genuint intresse att beskära fruktträd men även rådgivning till privatpersoner gällande beskärning. Jag har hållit på sedan 1994 med olika former av beskärning.


Jag är sedan något år certifierad fruktträdsbeskärare via Harald Kratchmer AB i samarbete med Svensk Trädgård. Jag är medlem i Svensk Trädgård och Pomologiska sällskapet. Besök gärna hemsidorna! Bli medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård och ni som bor i Lerum, anslut er till vår lokalförening i Stora Lundby (Gråbo)! Se föreningens program för 2009, klicka här!

Det är en vital förening med över 90 år på nacken, det ni! 


Är du kära hemliga gäst behov av rådgivning eller beskärning av dina fruktträd får du givetvis kontakta mig. Besök gärna min hemsida www.peter.glader.dinstudio.se för mer information.


Mvh/Peter


RSS 2.0